ons seksuele zijn mag gezien en gevierd worden

Welkom bij de Pleasure Society. Een plek waar je aan de hand meegenomen wordt in de wereld van seksualiteit. Een wereld die veel in haar mars heeft: spanning, ongemak, plezier, genot, angst, uitdaging en onderzoek.

Deze plek is ontstaan, omdat de wereld er mooier uit kan zien als we meer verbonden zijn met onze seksualiteit. Mooier, maar ook gezonder en misschien wel met een paar taboes minder.

De Pleasure Society is een plek waar verhalen te lezen en te zien zijn en soms hardop verteld worden. Daar waar je naartoe gaat om te ontdekken, te onderzoeken en te leren. Waar je hart sneller gaat kloppen en waar je iets ziet dat je met je beste vriend, buurvrouw of partner wilt delen. 

Ons seksuele zijn mag gevierd worden. Vier je mee?

de essentie van wie we zijn

Seksualiteit is een groot deel van de essentie van hoe we ons identificeren en hoe we in de wereld staan. Hoe komt het dat we zo losgekoppeld zijn van dit fundamentele deel van wie we zijn? Seksueel plezier en seksuele gezondheid zijn niet de eerste dingen waar we aan denken bij onze algehele gezondheid. De Pleasure Society wil jou daar meer mee laten verbinden. Op een creatieve manier.

Door middel van kunst en creatieve uitingsvormen, zoals fotografie, poëzie, artikelen en andere visuele content word je meegenomen in een ontdekkingstocht van seksualiteit in al haar vormen.

lidmaatschap

In de toekomst kun je lid worden van de Pleasure Society. Je ontvangt exclusieve, sexy en erotische content in je inbox en op je deurmat. Denk aan de beste seksspeeltjes, erotische poëzie en erotica die prikkelt of een proefabonnement op een pornoplatform. Juist deze combinatie zal elk stukje van jouw zijn prikkelen.

“oh”, he said, burning my face with the breath of his desire”

hi, ik ben Shari

Een queer vrouw (zij/haar) die zich al jaren verwondert over de wereld van seksualiteit, erotiek en genot. Vraag mijn vrienden mij te omschrijven, dan zeggen ze waarschijnlijk dat ik eindeloos nieuwsgierig ben naar seksualiteit, sensualiteit en erotiek. Ik was seksueel actief op zeer jonge leeftijd (13), en heb helaas niet altijd de meest plezierige seksuele ervaringen gehad. Dit heeft me er echter (gelukkig) nooit van weerhouden mijn eigen seksualiteit te verkennen. Ik verzamelde mensen om me heen die sex positive zijn en openstaan voor gesprekken over dit onderwerp en mijn nieuwsgierige karakter heeft me ook al behoorlijk ver gebracht.

waarom de Pleasure Society?

Ik ben de Pleasure Society begonnen, omdat ik geloof in een wereld waarin seksualiteit meer gezien en gevierd mag worden. Door de jaren heen merkte ik dat er nog veel taboes zitten op een openheid rondom seksualiteit. Taboes die er niet hoeven te zijn. 

Er is eindeloos veel te ontdekken, maar je kunt ook verdwalen in deze wereld vol kronkelende paden, lange gangen en eindeloze obstakels. 

Als je de juiste weg weet te vinden kan het een fantastische, leerzame en opwindende ontdekkingstocht zijn. Met de Pleasure Society wil ik samen met kunstenaars en makers een routekaart maken, zodat die ontdekkingstocht makkelijker te bewandelen is. Het wordt een plek waar diverse perspectieven op seksualiteit te ontdekken zijn. Een plek om seksualiteit te vieren, in al haar vormen. 

samenwerken?

Interesse om samen te werken? Ik ben altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners. Mail me op shari@pleasuresociety.nl