ons seksuele zijn mag gezien en gevierd worden

Welkom bij de Pleasure Society. Een plek waar je aan de hand meegenomen wordt in de wereld van seksualiteit. Een wereld die veel in haar mars heeft: spanning, ongemak, plezier, genot, angst, uitdaging en onderzoek.

Deze plek is ontstaan, omdat de wereld er mooier uit kan zien als we meer verbonden zijn met onze seksualiteit. Mooier, maar ook gezonder en misschien wel met een paar taboe’s minder.

De Pleasure Society is een plek waar verhalen te lezen en te zien zijn en soms hardop verteld worden. Daar waar je naartoe gaat om te ontdekken, te onderzoeken en te leren. Waar je hart misschien nét wat sneller gaat kloppen.

Ons seksuele zijn mag gevierd worden. Vier je mee?

de essentie van wie we zijn

Seksualiteit is een groot deel van de essentie van hoe we ons identificeren en hoe we in de wereld staan. Hoe komt het dat we zo losgekoppeld zijn van dit fundamentele deel van wie we zijn? Seksueel plezier en seksuele gezondheid zijn niet de eerste dingen waar we aan denken bij onze algehele gezondheid. De Pleasure Society wil jou daar meer mee laten verbinden. Op een creatieve manier.

Door middel van kunst en creatieve uitingsvormen, zoals fotografie, poëzie, artikelen en andere visuele content word je meegenomen in een ontdekkingstocht van seksualiteit in al haar vormen.

toekomst

De Pleasure Society is sinds de start constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe plannen. Het vertellen van verhalen staat voorop, en zo ook de juiste richting aanwijzen in de wereld van seksualiteit. Verwacht in de toekomst meer gecureerde content, zowel online als fysiek, speciale selecties producten en ervaringen die jou helpen jouw seksualiteit te ontdekken en te vieren.

Zie ons als jou persoonlijke seksualiteits-curators. Wij weten de weg binnen deze eindeloos fascinerende wereld.

“laten we de kwetsbaarheid van onze seksualiteit omarmen”

Co-founder en founder Isabelle Juursema & Shari Klein. Fotograaf: Floor Opheij.

seksualiteits-curators

Wij, Shari en Isabelle, geloven in kwaliteit, échte verhalen en in de kracht van kwetsbaarheid. Precies die dingen kunnen wij met ons curatorschap bieden: wij selecteren precies die producten en ervaringen in de wereld van seksualiteit en intimiteit voor jouw winkel, hotel, camping of verjaardagsfeest. Ja, voor alles zo’n beetje kun je ons inschakelen. Want, wij geloven dat taboe’s pas écht doorbroken worden als we onze seksuele zijn en gezondheid op dagelijkse plekken kunnen vieren en ontdekken. Niet alleen op de meest voor de hand liggende plekken. Laten we juist de kwetsbaarheid van onze seksualiteit omarmen, zodat het op normaal wordt om dit stuk van onszelf overal terug te zien.

samenwerken?

Interesse om samen te werken? We zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners.

Voor zakelijke of partnershipvoorstellen mail Shari op shari@pleasuresociety.nl.

Voor inhoudelijke en visueel gerelateerde samenwerkingen mail Isabelle op isabelle@pleasuresociety.nl

Foto: Floor Opheij.
nl_NLDutch