podcast

P.S. is de podcast van de Pleasure Society. Shari Klein, zal (met zo nu en dan hulp van experts) jouw vragen over liefde, seks, seksualiteit en alles er tussenin beantwoorden. Elke aflevering begint en eindigt met een erotisch gedicht.

P.S. #7

The first episode of P.S. in English! This is another special of P.S. in which we partnered up with Sex School: a Berlin base platform that creates sex education videos by real sex professionals. We gathered your questions for them surrounding sex education, porn education and porn. Our conversation was lovely.

P.S. #6

In deze special van P.S. mochten we vier gasten ontvangen: Sofie Lakmaker, Suzan Yücel, Pip Lou en Sydney van Nieuwaal. We gingen met hen het gesprek aan over wat seksualiteit voor ze betekent. In woorden of met muziek. Grootse dank aan Felix Meritis waar we te gast waren in hun tijdelijke Culturele Noodhospitaal. Waar makers de ruimte krijgen om gebruik te maken van hun faciliteiten. Dankjewel, Felix Meritis!

P.S. #5

In deze vijfde editie van P.S. beantwoord ik vragen over waar je nu begint als je met je partner een trio wilt en of een open relatie nou dat is waar de vraagsteller naar op zoek is of dat het mogelijk iets anders is…

P.S. #4

Deze vierde editie van P.S. gaan we in gesprek met Ylanga van der Geld, oncoloog medisch specialist in de radiotherapie (radiotherapeut-oncoloog) en arts-seksuoloog FECSM, over langdurig ziek zijn in relatie tot seksualiteit. Ze is net haar eigen praktijk Toolsz to Touch begonnen.

“lik je mijn tong totdat ik tintel?” 

P.S. #3

In deze derde editie gaan we in gesprek met Mariëlle de Goede, psycholoog i.o. en onderzoeker bij Stichting Nieuwe Helden. Ze heeft meegewerkt aan het onderzoek Yes, Please! waarin ze een grootschalig onderzoek gedaan hebben naar erotische fantasieën. We beantwoorden samen een vraag van een inzender over erotische fantasieën.

P.S. #2

In deze aflevering van P.S. gaan we in gesprek met Brechtje van Werkplaats voor Geluk over tantra.

P.S. #1

In deze eerste aflevering van P.S. worden er heel uiteenlopende vragen beantwoord: of het nou not-done is om een lingeriesetje cadeau te doen met Kerst tot vragen over wat te doen als je al heel lang geen seksuele verbinding hebt gehad.

Artwork door: Isabelle Juursema & Zazi Creyghton
Muziek door: Sydney van Nieuwaal