vorige
vorige

p.s. i’d fuck you #3

door Pip Lou

hi lieve geilerds

Daar zit ik dan, op een tropisch eiland in tijden van de coroon. Single en alleen. Weinig kans op een goeie beurt, kan ik je vertellen. Door het harde werken en de lange dagen, maakt dat ze gevuld zijn met intensiteit en plakkerigheid. Doordat plakkerigheid en vermoeidheid de leiding nemen, is er weinig tijd om hitsig in bed te liggen. In de ochtend vroeg eruit en aangezien ik geen ochtendmens ben, zal je mij niet betrappen op ochtendvingerings. Nadat ik 16 dagen achter elkaar aan een stuk door gewerkt heb, is er een ochtend waarop ik uit mag slapen.

Wakker worden op een tropische plek betekent dat je zachtjes gewekt wordt door hitte. Je hebt je naakte lijf al drie tot vier keer omgedraaid onder de lakens, tot het punt dat de hitte een streling wordt die niet meer te negeren is. Mijn brein is nog half slapende en ik merk dat ik niet verder wakker wil worden. Het is niet alleen fysieke hitte, in mijn brein is een hitte ontstaan die weinig te maken heeft met temperatuur.

Ik droom en ik voel, ik voel en ik droom. 

Half weet ik dat ik alleen in bed lig. En half ervaar ik een warme streling over mijn lichaam die maakt dat ik zeker weet niet alleen te zijn. Een hete streling over mijn lippen die alleen maar de warme adem uit een mond kan zijn. Lippen die strelen over die van mij, wanneer ik langzaam over haar heen kruip. Het is niet meer de tropische hitte die mijn lichaam bespeeld, maar haar lijf dat met mij speelt. Mijn lichaam, brein en lust vouwen zich volledig om haar heen. Zachtjes laat ik de toppen van mijn vingers met verwondering over haar hals, schouders en heupen glijden. Haar mond opent zich om een zachte kreun te laten ontsnappen, terwijl zij zich in de kussens laat zakken. De kreun, de halfgeopende mond, haar zachte lichaam; alles in mijn lijf reageert direct. Mijn tong glijdt over haar perfect gevormde lippen. Geen zoen, alleen een aanraking. Ik voel hoe zij mij wil zoenen, maar ik sta het nog niet toe. Met zachte druk dwing ik haar te blijven liggen en het te ondergaan. Mijn tong glijdt vanaf haar lippen naar haar hals, borstkas en vervolgens eindig ik bij haar volle borsten. Ik speel met haar tepels, voel hoe ze verstijven onder aanraking van mijn warme tong. 

Ik wil haar en zij wil mij. 

Foto: Pip Lou


Haar heupen bewegen mee met de aanraking van mijn handen als ik ze aan de binnenkant van haar benen laat glijden. Het is er heet, van eenzelfde hitte die ik bij mezelf voel. Haar handen glijden over mijn billen, naar de binnenkant van mijn benen. Naar de plek waar ik het allerheetst kan worden. Terwijl haar vingers verder op onderzoek uitgaan, kreun ik. Door mijn kreun komt de hitte van mijn ademhaling op haar tepel terecht. Ze reageert direct. We zijn twee kronkelende lichamen, reagerend op elkaar. Verstrengeld in elkaars hitte, ademhaling en gekreun blijven we dicht tegen elkaar aan liggen. Dan kruip ik over haar heen, zet mijn knieën naast haar hoofd en draai mijn hoofd naar beneden. 

Zo omgedraaid bovenop haar, kan ik rustig haar prachtige lijf bewonderen. Mijn handen glijden over haar volle borsten, na even met haar tepels te hebben gespeeld. Ze glijden door over haar ribbenkast, langs haar navel, naar haar heerlijke heupen. Ik lik haar buik en besteed uitgebreid aandacht aan het holletje van haar navel. De hitte slaat van haar lijf terwijl ze onder me kronkelt en kreunt. Ongeduld heeft zich van haar meester gemaakt. Het is geen zachte streling meer, die mijn benen raakt. Haar vingers drukken dieper in mijn heupen om mij dichter naar haar toe te trekken. Ik hoor hoe we tegelijkertijd kreunen als ze mij eindelijk likt waar ik gelikt wil worden. Alsof mijn heupen een eigen wil hebben gekregen, draaien ze verder uit elkaar zodat ze beter kan likken op de plek waar ik heet en nat ben.

Ik wil haar proeven terwijl zij mij proeft. Haar vingers drukken diep in mijn bovenbenen wanneer mijn tong langs haar navel glijdt, langzaam, verder naar beneden. Ik spreid mijn eigen benen iets meer, alleen maar om haar tong meer ruimte te geven zich compleet te wijden aan mijn hitte. Ik voel hoe haar lippen langs mijn schaamlippen strelen en ze speels met haar tong langs mijn schaamlippen gaat. 

Ongeduldig als ik ben, bewegen mijn heupen ongeduldig bewegend dichterbij haar mond.


Ik wil dat ze me likt op al mijn hete en intieme plekjes. Tegelijkertijd ben ik er nog genoeg bij om te weten dat deze tease, dit spel, zo heerlijk lang kan duren. Haar handen bewegen zich langs mijn heupen, mijn billen. Ze raakt mijn benen zo zachtjes aan dat het bijna kietelt. Voorzichtig beweeg ik mijn knieën dichterbij haar gezicht, voorzichtig, want ik wil niet aan haar lange blonde haren trekken. Dieper laat ik me door mijn heupen zakken, vooral omdat ik haar ook wil plezieren. Wil proeven. Wil voelen.

Waar ik er even van overtuigd was, dat ik echt seks had, begin ik nu zo heet te worden dat ik niet meer kan ontkennen wakker te worden. Hoe meer ik mij verzet, hoe wakkerder ik word en hoe minder goed ik haar warme mond voel. Ik draai en voel hoe ik op mijn hand lig. De hitte slaat op mijn vingertoppen en bijna laat ik me gaan om uitgebreid met mezelf te spelen. Ik draai mijn hoofd opzij en open mijn ogen. 

Om recht in het grijnzende gezicht van mijn kamergenoot te kijken. Met een grinnik en sterk Duits accent zegt hij:
‘Morning babe, did you have a nice dream?’ 

Oef. Nog maar 16 dagen voordat ik weer een kamer voor mezelf heb.

P.S. I’d fuck you.