vorige
vorige

p.s. i’d fuck you #4

door Pip Lou

hi lieve geilerds

What if your toys could talk?
Ik bedoel. Stel nou. Stél nou dat jouw genotsgrasmaaiertje, jouw glibber-eitje, jouw kutbrommertje kon praten. Wat zou dat masturbatiemonster dan te vertellen hebben? Zorg jij goed genoeg voor je assortiment met trilfunctie? Zéker weten? Worden ze tijdig opgeladen? Liggen ze op een stofvrij plekje en dicht genoeg bij je in de buurt, zodat je ze altijd bij de hand hebt als je zin hebt? Voor het grijpen, maar ook wel uit de buurt, #boundries enzo. Neem je ze wel eens mee onder de douche voor een goeie boenbeurt? Niet omdat je ze net gebruikt hebt, maar gewoon, als extra verwennerij?

Voor jezelf én voor je sjeeskees? 
Zouden ze brommen van genot?

Wetende dat jij zo goed voor je fluorescerende voorbinddildo zorgt, kunnen we er dan vanuit gaan dat als jouw speeltje kon praten het zou vertellen hóé ze precies voor je zorgen? En waar? Hoe jouw hitte van binnen, of juist van buiten, vóélt? Wat jouw huid doet tintelen? Hoe het ervoor zorgt jou het hardst van de twee te laten brommen? Zouden ze precies weten hoe jij van binnen schijnt, op alle plekken waar de zon niet schijnt? Precies weten waar jij heter, natter, hitsiger, harder en geiler van wordt? Kennen ze alleen jou zo goed of deel je ze ook met een ander?

Eén ander of ben je een gulle gever en deel je dit genot graag met zoveel mogelijk? Weten ze dat jij zeker genoeg bent van jezelf om je plezier met een ander te vergroten en soms de hulp van een luchtdrukspeler in te schakelen? En dat dát het dan ook is; het vergroten van plezier. Niet het verkleinen van jezelf, jouw genot, jouw wensen. Dat al je tril- en fluor-speeltjes jouw voorkeuren en wensen al veel langer kennen en niet ineens buitengesloten hoeven te worden door onzekerheid van the new kid on the ehh… kussens.


Wanneer ik liefkozend in mijn bak met speeltjes kijk, glijden mijn blikken als zachte strelingen over trilfuncties, dildo’s van mineralen, functies met luchtdruk, een en ander dat voorgebonden kan worden of een afstandsbediening heeft. Als ze konden praten, zouden ze zoveel stouts kunnen vertellen. Maar ik denk niet dat dat zou gebeuren. Ze zijn al zo lang met mij onderweg. Elke scharrel mag na de verzadiging van mijn behoeftes ophoepelen, maar zij mogen al jaren blijven slapen.

Het zijn inmiddels echte matties geworden.

Echte matties praten niet over je. Maar mét je. Echte matties leren je jezelf kennen. Echte matties leren je van jezelf te houden. Op een gezonde wijze. Ze helpen je die toxic bedpartner aan de kant te schuiven en op gezonde wijze met jezelf te spelen.

Dus.
Pak jij er vandaag nog even een speeltje bij?
Je weet wel, #selfcare. 

P.S. I’d fuck you. 

I mean.
What íf your toys could talk?

Would they be happy that you wash them so often?
That you always put them in a warm spot?
Are they happy that when you don’t give them attention,

They still know they are the most important thing you’ve got? 

Do they know.
That without them.
You wouldn’t have that much happiness to show? 

Life would be dull, long and slow? 

They make the days lighter when you’re on your flow?
And don’t judge you for even wanting to go on your flow?

Do they know.
That without them.
You wouldn’t know how you like to be touched.

You wouldn’t know what turns you on. 

You wouldn’t know you could get orgasm after orgasm. 

You wouldn’t know you don’t need someone else. 

To love. 

Yourself.