partnerships

Zonder samenwerken zou de Pleasure Society niet bestaan. In alles wat we doen, zoeken we naar de juiste samenwerkingspartners. Want, geef toe: samen sta je sterker, heb je meer te delen en kunnen we juist sámen de wereld rondom seksualiteit zichtbaarder en bespreekbaarder maken. 

Er zijn verschillende manieren waarop een samenwerking met de Pleasure Society mogelijk is. 

Interesse om samen te werken? Neem dan contact op met Shari via shari@pleasuresociety.nl

curatie producten

Door veel onderzoek, tests, gesprekken en reviews te doen en te lezen over een verscheidenheid aan producten, is het team van de Pleasure Society in staat om een hoge kwaliteit selectie te maken van seksualiteit producten. Denk hierbij aan de nieuwste gadgets, speeltjes, boeken en andere ervaringen die bij kunnen dragen aan een nieuwe ervaring met dit soort producten.

voorbeeld: Kampeerterrein de Lievelinge 

Speciaal voor Kampeerterrein De Lievelinge heeft de Pleasure Society een plank gecureerd in hun winkel Stuiver & Snip. 

vraag

De Lievelinge vroeg de Pleasure Society of zij een selectie producten wilde maken voor haar bezoekers. Een reeks producten die de bezoeker van de Lievelinge uitnodigt dit stuk van zichzelf te onderzoeken tijdens hun verblijf (en hopelijk ook ver daarna). 

Foto’s: Nathan Mooij

uitvoering

De Pleasure Society heeft een reeks producten geselecteerd die van hoge kwaliteit zijn, speelsheid en creativiteit uitstralen en niet een hal te hoog prijskaartje hebben, zodat het voor de bezoekers van de camping een lage drempel heeft iets nieuws uit te proberen.

De selectie producten die in Stuiver & Snip te vinden is, zijn:
– de Mirror van sexual healing
– De Zen en Mini Ume-Anzu van Iroha
– Huzzy condooms

Juist door deze producten in hun winkel aan te bieden, laat de Lievelinge zien seksualiteit zichtbaarder te maken en dit stuk van ons zijn te vieren!

Foto: Nathan Mooij
Foto: Nathan Mooij

festivalconcepten en workshops

De Pleasure Society kan workshops hosten waarbij op een creatieve en speelse manier het onderwerp seksualiteit onder de loep genomen wordt. We werken altijd samen met een kunstenaar uit ons netwerk, omdat we geloven dat kunst en creativiteit verbindt en het nét wat leuker maakt dit onderwerp te onderzoeken. 

voorbeeld: Solar Festival 2021

Voor Solar Festival 2021 (die helaas door de corona-omstandigheden niet heef kunnen plaatsvinden), werden we door onze illustrator, Emmy-Koos Meijer, betrokken in het vormgeven van een ervaring op het festival waarbij we bezoekers in de wereld van seksualiteit en intimiteit konden onderdompelen.

vraag

Solar gaf aan op zoek te zijn naar artistieke entertainment met een dosis diepgang. Creatieve activiteiten met ruimte voor weirdness, kwetsbaarheid en humor. But make it sexy.

uitvoering – sekspressie tent

Wie op de Sekspressie Tent stuit — die eruit ziet als een sexy waarzegsterstent — stapt een sensuele wereld in. De geur van wierook wenkt je naar binnen, waar gedrapeerde doorzichtige doeken in lichte kleurverlopen je omarmen. Deze fluïde wanden zijn gelaagd met lijntekeningen van lichamen en lagen netstof. Op een sokkel staat een abstract beeld, een ode aan de geniale genitaliën van je dromen.

voorbeeld sekspressietent

workshops overdag en ‘s avonds

Overdag nodigen we bezoekers uit hun ideale geslachtsorgaan te tekenen. Deze kan allerlei vormen hebben en is niet gelimiteerd tot de standaard vulva of penis. Al is het een bloem, een doos van Pandora, een staafje, een bonenstaak, een aanbeeld of aubergine, abstracte kriebel of afstandbediening. The sky is the limit.

voorbeeld inrichting tent

Zodra bezoekers deze vorm hebt gegeven, is het tijd om te vingerverven. VINGERverven ja, want met je vingers gedoopt in verf mag je dit nieuwe genotsorgaan gaan bevredigen. Misschien wil het zachtjes aangetikt worden, misschien geniet het van een stevig pak slaag of is het juist de bedoeling dat je het masseert.

Met deze oefening moedigen we bezoekers aan om buiten de standaard kaders van sekse te denken en genot eens op een andere manier te benaderen dan ze misschien gewend zijn.

‘s Avonds kunnen bezoekers erotisch tekenen op de beat van geile muziek.

Later op de dag, als het feest al door je systeem raast, is de Sekspressie tent de plek om met een intieme groep in te tunen op wat je hoort en voelt. De muziek die uit jouw silent disco koptelefoon komt vormt de basis van jouw creatie. De ene groep krijgt – zonder het van tevoren te weten – honingzoete zwoele klanken te horen, terwijl we de andere groep opzwepen met harde vunzige noise.

Met deze oefening geven we je een moment om in jezelf te keren. Laat alle gekte, seksuele energie en creativiteit rijkelijk vloeien. Laat jezelf verrassen door de ervaring en je creaties. Misschien maakt het emoties los, misschien zet het aan tot denken of juist niet denken, misschien zet het gesprekken in gang of doe je nieuwe ontdekkingen. Het wordt lekker, dat is het enige wat vast staat.