vorige
vorige

pleasure playlist #2 – hellie berry

Speciaal voor internationale vrouwendag heeft Hellie Berry een playlist samengesteld.

Internationale vrouwendag is een dag waarop we prestaties van vrouwen* vieren, bewustwording creëren tegen vooringenomenheid en samen actie kunnen ondernemen om voor gelijke rechten te strijden. Een belangrijke dag. Een dag waar ook wij bij de Pleasure Society bij stil willen staan.

Seksualiteit is voor mij een viering van mijzelf. Het is de zoektocht naar mijn vrouwelijkheid en mij daarmee comfortabel voelen.

Vandaar een playlist samengesteld als een ode aan jezelf, vrouwen en sisterhood. Een playlist dat bestaat uit de beste en meest ondergewaardeerde MCs. Het begint met een mantra van zelfliefde en gaat verder met Queen Latifah die een shout-out doet naar de ‘Fly Girl’ en de eerste was die mij deed doen realiseren dat ik man met ‘savoir-faire’ wil. En natuurlijk Miss Nina Simone die het leven en het hebben van booooobies viert!”