support


in oktober 2020 begon de reis van de Pleasure Society. De droom van Shari (founder) om een plek te creëren waar mensen vrijuit kunnen praten, delen en luisteren, over alles wat met seksualiteit te maken heeft. 

Zij voelde al lang dat er zoveel te winnen valt als we vrijer en opener kunnen spreken over dit fundamentele deel van ons menszijn.

We zijn tenslotte voor het grootste deel hier op aarde vanwege een seksuele verbintenis die plaatsvindt. Of dit nu in een hete vrijpartij was of op een meer kunstmatige manier. Dit stuk lijkt echter nog steeds een onderwerp dat we uit de weg gaan. Het maakt ons ongemakkelijk (DAT IS OK), er zit veel schaamte op (HET HOEFT NIET) en veel blijft onbesproken (DAT KAN ANDERS).

Daarom ben is zij de Pleasure Society begonnen. ​

Foto: Floor Opheij. Model: Shari Klein.

patreon en paypal


Alle content die nu wordt gemaakt, gebeurt in ieders vrije tijd. Alle schrijvers, illustratoren, ontwerpers en fotografen. We doen dit allemaal met liefde. Veel liefde. Maar we hebben grootse plannen die wij zonder financiële middelen niet verder kunnen ontwikkelen.

wil je meer pleasure society?

patreon

Als Patreon supporter kun je early access verwachten van content die we maken, kortingscodes en je bent de eerste die op de hoogte is van de ontwikkelingen die de Pleasure Society aan het maken is. 

Become a Patron!

paypal

Als je liever een eenmalige donatie doet, hebben we een paypal account opgezet waarbij je een losse donatie kunt doen.

Dank voor je support en dat jij dat je seksualiteit iets maakt waar we openlijk over kunnen praten en leren.